Barbaars: man begraaft zijn hond levend 0p het strand

0
6062

Van die dingen waarvan je onmogelijk begrijpt hoe iemand het in vredesnaam in z’n hoofd haalt: een man begroef zijn hond levend op een strand op Hawaii. De lokale hondenopvang wist het arme beest maar net op tijd te redden. 

De medewerkers van Paws of Hawaii wisten niet wat ze zagen toen ze een hond begraven onder het zand aantroffen. De hond had zweren, snijwonden, was verbrand, opgezwollen en 90% van haar vacht kwijt. Ze wisten niet hoe ze snel ze het dier naar de dierenarts moesten brengen. Gelukkig kwam daar gauw het nieuws dat ze er weer bovenop zou komen.

Bloedarmoede
“Het gaat al beter met haar. Ze heeft gegeten en gedronken. Ze is wel nog erg moe en er zit niet veel leven in, maar ze wordt goed verzorgd. Ze heeft bloedarmoede, een laag aantal bloedplaatjes en veel witte bloedcellen”, laat de opvang weten. De hond, die van de opvang de naam Leialoha kreeg, is nog niet fit genoeg om vaccinaties te krijgen.

‘Het ergste is voorbij’
Na een oproep om geld te doneren zodat Leialoha zoveel mogelijk opgelapt wordt, ontving de opvang in totaal bijn 1600 dollar. Het geld dat overblijft, wordt gebruikt voor de andere honden in het asiel. Ook meldde zich een gezin dat zich graag over het geredde dier ontfermt.

“Ze is sinds dinsdag al enorm vooruitgegaan. Aanvankelijk wilde ze alleen haar bench uit om naar het toilet te gaan. Maar gisteravond kwam ze ook kijken toen we vrienden te gast hadden, om te kijken wat we aan het eten waren. Ze heeft nog een lange weg te gaan, maar het ergste is voorbij”, schrijft haar nieuwe baasje.

Leialoha needs you….This beautiful girl was found by one of our team members. Someone had just buried her and they…

Geplaatst door PAWS of Hawaii op Dinsdag 9 juli 2019

🌸 LEIALOHA UPDATE 🌸Our beautiful Leialoha was given her first bath today, poor girl was bleeding from every inch of…

Geplaatst door PAWS of Hawaii op Woensdag 10 juli 2019

Bron en beeld: Facebook/Paws of Hawaii, Libelle

DELEN