Video van de dag: Chick uit Geordie Shore vergeet dat ze niet op de wc zit

0
2285

Het mooie voor mensen die graag beroemd willen worden is dat je vandaag de dag ook beroemd kan worden zonder dat je ook maar iets kan. Gewoon jezelf inschrijven voor Temptation Island en Ex on the Beach of je start een kanaaltje op Youtube. En de casting van die programma’s is goed, want het lukt ze feilloos elke keer om niet de slimste mensen mee te laten doen. Zo heb je ook nog het programma Geordie Shore. En daar zit ene Chloe Ferry in. 3.1 miljoen volgers in Instagram, maar Chloe is echt het afvoerputje van het riool.

Nu al legendarische televisie

Soms zelfs letterlijk. Zo vergeet ze ook weleens dat ze niet op de wc is, maar in de huiskamer staat. Dat levert dan wel legendarische televisie op. Maar kan daarna het internet wel vroeg uit vandaag.

View this post on Instagram

Out tonight🍷 dress from @ladorebylaura ❤️

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

View this post on Instagram

Having the best holiday ☀️

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

DELEN