Sensi Lowe van Voetbal Inside uit de kleren voor intieme kerst-video:

0
1318

We leerden haar kennen als de heerlijke vaste gast van Wilfred, Johan en René in Voetbal Inside. Dan weet jij dat we het over Sensi Lowe hebben! Vaste gast in de FHM500 (dit jaar op plek #296), graag geziene blondine op menig beeldbuis en tegenwoordig dartelend over het scherm voor Powned. Daar moeten we meer van weten! En natuurlijk mocht een fotoshoot  niet ontbreken. Ze laat namelijk niets aan je verbeelding over kunnen we vast vermelden!

Kerst-video

‘Dit is mijn allereerste kerst single! Santa Baby of zoals ik hem zing Kerstman Baby. Ik heb onwijs veel plezier gehad bij het maken van dit nummer’. Dat is wat Sensi zelf over het nummer weet te melden. Ze dacht ‘Als Famke het kan, dan kan iederee het!’. Dit is wel iets fijner om naar te kijken dan Famke:

DELEN