Jip, de nieuwe kerst-clip van Famke Louise samen met Ronnie Flex:

0
1416

Toen Ronnie Flex een tijdje terug onthulde dat hij vader werd, had iedereen maar een vraag: wie is dan de moeder van zijn kindje? De rapper vroeg op Instagram om haar met rust te laten, maar onthult nu vervolgens zelf wie de vrouw is. Op Instagram plaatst hij een foto met haar. Het gaat om dj Wef, oftewel Wafae Kefi (24), zoals je HIERRR kunt zien. De geruchten gingen al langere tijd dat het om haar zou gaan, maar nu bevestigt Ronnie Flex het dus zelf.

Famke en Ronnie

Maar we dachten eerst natuurlijk allemaal dat het iemand anders was. Hebben Ronnie Flex en Famke Louise een relatie? Het lijkt er sterk op, maar de twee hebben nog nooit expliciet gezegd dat ze samen zijn. Als het goed is krijgen we binnenkort ein-de-lijk een antwoord. Als we Ali B in ieder geval mogen geloven.

DELEN