Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

0
136

Je kiest je vriendinnen natuurlijk niet op hun sterrenbeeld, maar de maand waarin je geboren wordt, zou wel wat zeggen over wat voor vriendin je bent.

Er zijn een paar sterrenbeelden die we met hun eigenschappen kunnen bestempelen als de ‘beste vriendinnen’. Dat betekent natuurlijk niet dat je andere vriendschappen meteen moet beëindigen, maar stiekem is het toch leuk om te checken of jij jouw vriendinnen hierin herkent.

Weegschaal
Is jouw beste vriendin een Weegschaal? Dan heb je geluk. Mensen met dit sterrenbeeld zouden namelijk de beste vriendinnen zijn omdat ze het aardigst zijn en er alles aan willen doen om niemand te kwetsen. Ook wil een Weegschaal altijd helpen en daarmee worden ze als goede vrienden gezien. De kans is klein dat je ruzie krijgt met een Weegschaal, maar mocht dat toch gebeuren dan zullen zij degene zijn die je als eerste zullen vergeven.

Schorpioen
Vriendinnen die het sterrenbeeld Schorpioen hebben, zijn heel loyaal. Het duurt misschien even voor ze je vertrouwen, maar als dat zo is dan doen ze alles voor je. Schorpioen kunnen goed luisteren en tonen altijd begrip. Dat klinkt als een hele fijne vriendin en daar staat de Schorpioen dan ook om bekend.
Vissen
Een sociale vriendin die zich goed in jouw situatie kan inleven: dat zijn vrouwen met het sterrenbeeld Vissen. Ben jij verdrietig? Zij hebben maar weinig informatie nodig om jouw situatie te begrijpen en zullen je nooit veroordelen. Een vriendin waar je echt goed mee kunt praten, dus.

DELEN