Tiener poseert voor een SELFIE. Wanneer ze haar rokje optilt om DIT geheim te onthullen? Dit gaat VIRAAL!

0
876

Als je haar ziet lopen kan je niet zien dat ze lijdt aan een vreselijke ziekte. De 19-jarige Aimee Rouski uit Liverpool bedacht nadat ze allerlei campagnes zag over je gewicht accepteren, dat er maar weinig foto’s rond gaan over meisjes met een beperking.

Op haar elfde kreeg Aimee de ziekte van Crohn, dit leidt tot pijnlijke ontstekingen van de ingewanden waardoor je bloederige diarree, ernstige pijn, vermoeidheid en gewichtsverlies krijgt.

Op haar 15e kreeg Aimee daarom ook een stoma, bij deze operatie werd een groot deel van haar dikke darm weggehaald. Helaas bestaat er niet echt een oplossing tegen de ziekte van Crohn, Aimee geeft aan dat de stoma haar toestand wel heeft verbeterd.

Zoals je kan zien schaamt Aimee zich niet voor haar stoma, ze postte er zelfs enkele foto’s mee op haar Facebook. De post van Aimee werd binnen enkele dagen over de hele wereld gedeeld en ze ontving positieve aandacht van over heel de wereld.

“Ik heb er nooit problemen mee gehad, maar blijkbaar kunnen anderen dit niet of moeilijker aanvaarden.

Dus zeg ik dit: ‘’niemand zal het weten tenzij je het hen vertelt.”

“Mensen die het weten zullen van je blijven houden en je mooi vinden.”

“Je ziekte is niet iets om je over te schamen!”

Aimee is ongelooflijk sterk en moedig. DEEL haar boodschap met je vrienden en familie op Facebook als je het met haar eens bent!

DELEN