Ze wilden dat hun agressieve pitbull hun huis zou verlaten. Toen deed hij iets dat niemand had verwacht!

0
2291

Een gezin had twee honden in huis. Een ervan was een kruising tussen een labrador en een pitbull. Hij werd Zack genoemd en was nogal vijandig tegenover zijn omgeving. Hij hield niet zo van de bewoners en gedroeg zich nogal agressief tegenover hen.

“Ik voelde dat hij vijandig was en een hekel aan me had. Toen onze dochter geboren werd, was ik bang voor haar. Ik zei tegen mijn vrouw dat als Zack iets verkeerd deed, hij het huis zou moeten verlaten. Toen we ons kind naar huis brachten, begonnen beide honden meteen aan haar te ruiken en te likken. Ik moest Zack van haar weg houden.”

Ze kregen verrassenderwijs een sterke band. Binnen een dag was de vervelende hond veranderde in een beschermer voor mijn kleine dochter. Toen hij een beetje groter werd, liep hij ‘s nachts met haar naar haar bed en ging naast haar liggen. Hij wist perfect wanneer ze moest gaan slapen en waar ze naar toe moest.

Op een dag werd Zack vergiftigd door een paar hooligans. Het was de slechtste dag in het leven van mijn dochter. Ik was ontroerd door het tedere afscheid dat ze haar beste vriend gaf.

Diezelfde dag rond acht uur ‘s avonds, ging mijn dochter naar de trap om naar haar kamer te gaan. Ze wachtte op Zack… Helaas, hij was er niet meer.

Ze dacht dat dit de eerste keer in vijf jaar zou zijn dat ze alleen naar haar slaapkamer zou moeten gaan. Ze keek treurig voor zich uit. En toen gebeurde er iets onverwachts, iets wat niemand had verwacht. De tweede hond ging naar het kleine meisje en stootte haar zachtjes met zijn hoofd aan. Toen begreep ze, dat hij Zack’s verantwoordelijkheid over wilde nemen. Het meisje lachte en greep hem stevig om de nek. Ze gingen samen de kamer in.

De volgende zes jaar, tot aan zijn dood, wachtte hij elke dag bij de trap op onze dochter voor het ritueel dat Zack was begonnen…

Vind je dit verhaal leuk? Deel het dan op Facebook!

DELEN