De baby’s van een witte leeuw en een witte tijger. Dit zijn waarschijnlijk de mooiste dieren ter wereld!

0
549

Er wordt geschat dat er 1.200 witte tijgers en ongeveer 300 witte leeuwen op de wereld zijn. Het zijn zeker de meest zeldzame soort katten in de wereld! Vorig jaar was er een speciale gebeurtenis bij het T.I.G.E.R.S. Sanctuary. Er werden vier prachtige kittens geboren. Hun moeder is een witte tijger en de vader is een witte leeuw. De kleine jongen zijn heel erg leuk. Ze werden Yeti, Odlin, Sampson en Apolla genoemd. De dieren werden geclassificeerd als lijgers, een kruising tussen een leeuw en een tijger.

Zo’n soort verbintenis zou in de natuur waarschijnlijk nooit voorkomen! Lijgers worden meestal groter dan tijgers en leeuwen. De mannetjes zijn steriel, maar de vrouwtjes zijn volledig in staat om zich voort te planten. In gevangenschap varieert hun levensduur van 15 tot 20 jaar. Dat is verscheidene jaren meer dan een gemiddeld individu in het wild!

 De instelling, onder leiding van Dr. Bhagavan Antle, kan ook bogen op het hebben van de grootste kat ter wereld.

Kijk maar eens hoe groot hij is! Als je deze post interessant vond, deel hem dan met je vrienden op Facebook! Laat ze deze geweldige dieren ook zien!

DELEN