Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!

0
1692

Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over. 

Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is moeilijk om je voorstellen hoe gevaarlijk een hond zou kunnen zijn ter grootte van een klein paard.

Gelukkig is Hulka niet geïnteresseerd in postbodes. Marlon en Lisa Grannon hebben een interessante opleidingsinstelling. Dark Dynesty K9 traint waak- en politiehonden. Het is moeilijk je een betere kandidaat voor te stellen om een kolos van meer dan 80 kg zwaar goed te trainen.

Hulk is slechts 17 maanden oud en groeit nog steeds. Maar hij is nu al de grootste vertegenwoordiger van zijn ras op de hele wereld. Zijn eigenaren kunnen de mensen die dit geweldige dieren willen kopen niet van zich afhouden. Het hoogste bod dat werd gedaan was meer dan een half miljoen dollar.

Het paar benadrukt echter elke keer weer dat je familieleden niet verkoopt (tenminste niet in onze cultuur). Ze hebben een volledig vertrouwen in hun gigantische huisdier en laten hem voor hun drie jaar oude zoon zorgen. De jongen kan zo nu en dan zelfs van een korte rit op de rug van de hond genieten.

Toch vergeten de eigenaren van Hulk de negatieve eigenschappen van dit ras niet. Lisa Grannon zei dat hun vertrouwen wordt ondersteund door de uitgebreide training die ze de hond vanaf zijn puppytijd hebben gegeven. Hulk is niet alleen een media-superster, maar hij is ook een volledig bevoegde waakhond. Niemand zou graag met zijn familie willen rotzooien.

Zo’n grote hond is natuurlijk niet goedkoop om voor te zorgen. Hulk eet bijna 2 kg gehakt per dag met speciale supplementen. Je moet tenslotte een “aantrekkelijk” lichaam op de een of andere manier goed onderhouden.

Voor iemand met minder vaardigheden zou Hulk een echt probleem zijn geweest. Alleen al de kracht van het dier wekt respect. Gelukkig is er in het professionele huwelijk van de Grannons geen ruimte voor twijfel.

Hulk heeft ook speciale muzikale talenten. Je zult er zelf wel achter komen.

Als je deze geweldige hond leuk vond, laat hem dan aan je vrienden op Facebook zien.

DELEN