Deze vrouwen aten 12 dagen lang alleen bananen. De resultaten van het experiment zijn verbazingwekkend!

0
3343

Een banaan is een fantastische vrucht, waarvan de eigenschappen en de voedingswaarde al duizenden jaren bekend zijn. Ze bevatten veel vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. De diëtiste Julia Tarbath besloot een eenvoudig experiment uit te voeren, zodat ze voor zichzelf kon ontdekken welk heilzame effect bananen op ons organisme hebben.

Ze ontdekte dat een dieet van bananen voordelen heeft voor onze gezondheid en het lichaam aanzet tot ontgiften. Julia verloor ook een paar kilo extra, en de conditie van haar huid werd bijna binnen een nacht beter. Bekijk andere redenen waarom het de moeite waard is om bananen te eten!

Zij geven het lichaam veel energie.

Ze worden speciaal aanbevolen voor sporters en mensen met een intensieve work-out. De vitaminen en mineralen in de vrucht helpen het uithoudingsvermogen te verhogen en plotselinge spierkrampen te verminderen.

Ze helpen depressies te overwinnen.

Ze bevatten een grote hoeveelheid tryptofaan. Wanneer dit wordt afgebroken, ontstaat er serotonine, het zogenaamde gelukshormoon, dat verantwoordelijk is voor het geven van een goed humeur en een gevoel van welzijn.

Ze helpen bij de bestrijding van hoge bloeddruk.

Ze bevatten veel kalium en weinig natrium. Zo kunnen ze de bloeddruk verlagen en effectief helpen je te beschermen tegen een hartaanval.

Ze ondersteunen de bloedtoevoer van het lichaam.

Ze maken bloedarmoede minder ernstig dankzij de grote dosis ijzer, wat nodig is voor de productie van rode bloedcellen.

Ze zijn goed voor de spijsvertering.

Ze werken als prebiotica, wat de groei van goede bacteriën in de darmen stimuleert. De grote hoeveelheid vezels normaliseert de peristaltiek van de darm, wat mensen met bijvoorbeeld constipatie helpt.

DELEN