De vorm van je voet en tenen zegt veel over je persoonlijkheid. Kijk zelf maar!

0
3286

Kunnen voeten ons iets over onze persoonlijkheid vertellen? Ja, dat blijkt zo te zijn! Uit de vorm van de voeten en de grootte van de tenen, kunnen we veel interessante dingen opmaken. Kijk maar tot welke groep je behoort!

Doe je sok uit en kijken zorgvuldig naar de tenen en de voet. Vergelijk de grootte en de vorm en pas het in de volgende afbeelding.

Type 1. Gelijke tenen.

Dit type heet een boer of rechte voet. De overeenkomst in de lengte van de tenen geeft aan dat de eigenaar ervan redelijk, eerlijk en betrouwbaar is. Bezitters van dit type staan bekend om hun vermogen om de juiste beslissingen te nemen.

Typ 2. Diagonale voet.

Dit is een vorm waarin de tenen geleidelijk kleiner worden, uitgaande van de grote teen. Mensen met dit soort tenen worden gekenmerkt als mysterieus en hebben stemmingswisselingen. Ze zijn vaak angstig en impulsief.

Typ 3. Romeinse voet.

Blijkbaar is dit de meest voorkomende vorm van de voet. Hun eigenaars worden gekenmerkt door openheid naar de wereld en mensen. Ze communiceren gemakkelijk en houder ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Het zijn uitstekende sprekers en zakenmensen.

Type 4. De Griekse voet.

Mensen met een Griekse voet worden gekenmerkt door veel vertrouwen, creativiteit en een passie voor een verscheidenheid aan sporten. Ze kunnen veel dingen tegelijk doen. Ze hebben veel onontdekte talenten die zich pas op latere leeftijd zullen openbaren.

Een korte kleine teen.

Dit is kenmerkend voor individualisten. Diegenen met een erg kleine teen doen de dingen vaak op hun eigen manier. Hoewel op het eerste gezicht hun ideeën zwak lijken te zijn, blijkt later dat ze het precies goed hadden.

Een grote spleet tussen de tweede en derde teen.

Bezitters van dergelijke tenen kunnen hun emoties goed onder controle houden. Het zijn ook goede acteurs. Ze zijn goed in het liegen en het weglopen voor verantwoordelijkheden en ongemakkelijke vragen.

Een kortere derde teen.

Dit karakteriseert mensen die graag organisatie en orde hebben. Ze houden ervan om alles zorgvuldig gepland te hebben. Ze zijn heel geschikt voor leidinggevende posities.

Trechtervormige vernauwing van de tweede teen.

Bezitters van dergelijke tenen zijn mensen die erg emotioneel en meelevend zijn. Ze kunnen zich in anderen verplaatsen en zich in vrijwel elke situatie inleven. Het zijn goede vrienden en ouders.

Permanent uitstekende kleine teen.

Dit karakteriseert mensen die vol tegenstellingen zitten. Aan de ene kant zijn het mensen die rust en een normaal leven waarderen, aan de andere kant zijn het rusteloze geesten die routine haten, en het  avontuur en opwinding zoeken.

DELEN