Deze vrouwen hebben borstkanker overleefd en laten zien hoe ze er nu anders uitzien door middel van tatoeages

0
2302

Ziektes zijn vaak maar tijdelijk maar kunnen levenslange gevolgen achterlaten, zo zijn er verschillende ziektes die levenslange littekens veroorzaken. Borstkanker is een veelvoorkomende ziekte die grote littekens achterlaat. De ziekte komt vooral voor bij vrouwen, waardoor veel onzeker worden over hun uiterlijk.

Bij kanker is het altijd zo dat hoe vroeger een tumor wordt gesignaleerd, hoe groter de overlevingskans is. In oktober 2017 presenteerde Sophie Holland verschillende portretten van vrouwen die borstkanker hebben overleefd op haar Instagram-account, ze deed dit onder de hashtag #InkedForACause.

Licht je in over borstkanker en motiveer alle vrouwen om een mammogram uit te voeren, het is fundamenteel. Deze vrouwen zijn fantastische voorbeelden van moed, kracht en zijn echt mooi. Je kunt ze in de onderstaande video aan het werk zien en voel je vrij om dit artikel met je geliefden op Facebook te delen.

DELEN