Rijk gezin in ‘Steenrijk, Straatarm’ krijgt er ongenadig van langs op Twitter

0
4474

In het programma ‘Steenrijk, Straatarm’ wisselen een rijk en arm gezin een week lang van huis, leven én bestedingsbudget. Want, maakt geld eigenlijk gelukkig?

Gisteren ruilde het rijke koppel Conchita (topadvocate) en haar man Thim (kunsthandelaar) met het leven van de familie Kamminga uit Veendam.

Geïrriteerd
De aflevering zorgde op Twitter voor flink wat ophef. Het rijke stel moet één week rond zien te komen met honderd euro, maar daar schrikken Conchita en Thim wel van. Hoe gaan ze dat in hemelsnaam doen? De kijkers irriteerden zich dan ook aan hun instelling, want met honderd euro moet je echt wel een week rond kunnen komen. Het arme stel heeft vijf kinderen waar ze voor moeten zorgen, terwijl de topadvocate en de kunsthandelaar maar met z’n tweetjes zijn. “Je kunt natuurlijk ook gewoon op een normale manier gaan lunchen”, reageert een Twitteraar.

Bron & Beeld: Twitter.

DELEN