Man met buikje toont hoe hij in amper 12 weken tijd transformeert naar spierbundel met sixpack

0
602

Hunter Hobbs (24) vroeg zich af welke resultaten hij zou boeken als hij zich twaalf weken lang aan een intensief trainings- en voedingsschema zou houden. De jongeman uit Norman, in de Amerikaanse staat Oklahoma, woog begin dit jaar nog 92 kilogram. Nu blijft daar nog 73 van over, of 19 kilogram minder.

Hoe Hobbs dat klaarspeelde in amper twaalf weken? Een combinatie van gewichtheffen en cardio, en vooral: heel veel discipline. Vijf tot zes dagen per week ging hij naar de fitness. Beginnen deed hij met de zware gewichten, om naar het einde toe naar lichtere gewichten te grijpen en zijn tempo op te drijven. Daarnaast voegde hij 20 tot 30 minuten durende cardio-sessies toe aan zijn schema: ofwel ’s ochtends, ofwel vlak na zijn workout.

Dag 5 FOTO: FACEBOOK

Het moeilijke waren niet de intense trainingen, vertelt Hobbs aan Daily Mail. Hij veranderde ook zijn eetpatroon en at vooral kip, zoete aardappel, havermout, salade, amandelen en proteïneshakes. “Ik maakte al mijn lunches zelf klaar, nam ze elke dag mee naar het werk en ging bijna nooit uiteten. Ik dronk emmers water – zo’n vier liter per dag, geen suikerhoudende dranken en bijna geen alcohol.”

Dag 43 FOTO: FACEBOOK

Elke dag nam de twintiger bovendien een foto, die hij in een indrukwekkend transformatiefilmpje verwerkte. In amper 55 seconden is daarin te zien hoe fel zijn lichaam veranderd is in amper drie maanden tijd.