Roxeanne Hazes ontmoet haar zoontje voor de eerste keer…

0
2890

Het is een bijzondere dag voor Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes. De aanstaande ouders hebben hun zoontje vandaag voor het eerst ‘een beetje ontmoet’.

3D-echo
De zangeres kan haar geluk niet op. Tijdens een 3D-echo heeft ze haar kindje voor het eerst goed kunnen bewonderen. “We hebben onze zoon vandaag voor het eerst een beetje ontmoet en dat was prachtig. Een echte mini Zwennes-Hazes,” schrijft ze bij de echofoto.

Miskraam
Roxeanne en Erik maakten half januari bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. “Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan,” liet ze weten. Eerder onthulde Roxeanne dat ze vorig jaar een miskraam heeft gehad.

Beeld: Edwin Smulders

DELEN