Voorproefje: dít kunnen we verwachten in de laatste aflevering van ‘De Luizenmoeder’

0
581

Aanstaande zondag is helaas alweer de laatste aflevering van ‘De Luizenmoeder’ te zien op televisie. Het seizoen eindigt met het eindfeest op de school, maar dat feest moet natuurlijk eerst nog even georganiseerd worden.

De AVROTROS deelde vanavond op Twitter een voorproefje van de laatste aflevering. In de korte video is te zien dat de ouders druk zijn met het organiseren van het eindfeest, maar er gaat natuurlijk weer het een en ander mis met de communicatie:

Speciale aflevering
Gelukkig hoeven we zondag nog geen afscheid te nemen van de serie. Volgende week wordt er een speciale aflevering uitgezonden met niet eerder vertoonde beelden en bloopers. Pas daarna moeten we echt een nieuwe hobby zoeken voor de zondagavond.

Bron en beeld: AVROTROS, Libelle

DELEN