Dít is het allerduurste huis van Nederland en het staat te koop

0
2480

Zoek je nog een mooi nieuw optrekje? Dan hebben wij een goede optie voor je gevonden. Het duurste huis van Nederland staat te koop en je vindt het in Eindhoven.

Huis is misschien niet helemaal het goede woord. Het is namelijk een heus landgoed van Frits Philips dat voor 50 miljoen euro op de markt is gebracht. Het huis ligt in de bossen bij Eindhoven en is in de buurt bekend als Landgoed De Wielewaal. Het huis werd opgeleverd in 1934 en werd in 2007 helemaal opgeknapt. Naast de grote villa liggen er nog vier kleinere woningen op het landgoed.

Zwembad
De villa heeft een woonoppervlakte van 2600 vierkante meter en telt tien slaapkamers én tien badkamers. Binnen een paar minuten sta je in het centrum van de stad, maar je hoeft niet weg want ook thuis heb je een sportschool, zwembad, een herenkamer en een wijnkelder. Bij de kelder krijg je ook een Bentley. De wagen kan geen kant meer op dus moet blijven staat. Dat is dan maar zo.

DELEN