‘Uitgelekte video Barbie waarschijnlijk gemaakt in kliniek’

0
3595

De Haagse Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaat aangifte doen omdat iemand een s*ksvideo waarop zij te zien is, heeft gelekt.

Degene die verantwoordelijk zou zijn voor de verspreiding van het filmpje had een flink geldbedrag van Barbie geëist om de opname niet naar buiten te brengen.Toen Barbie dat weigerde is de video naar buiten gebracht, zegt een woordvoerder van Samantha. Op de video, die in het bezit is van Den Haag FM, is een mas-turberende Samantha te zien. Er komt geen ander persoon in beeld.
De opnames zijn volgens de woordvoerder ergens in het laatste kwartaal van vorig jaar gemaakt. Over de dader doet hij geen uitspraken. “We leggen de zaak bij de politie neer en hopen dat het onderzoek snel zal uitwijzen wie hier verantwoordelijk voor is.”

DELEN