Wolven omsingelen dit paard. Maar de acties van het paard sloegen de wolven compleet uit hun lood.

0
2094

Fabrizio Giammatteo filmde het dappere paard hoe hij het hoofd koel hield tegen een roedel Italiaanse wolven. Zijn zelfvertrouwen in deze situatie redde hem wellicht het leven. In plaats van angst te tonen en het op een lopen te zetten, omhelsde het paard de aanwezigheid van de wolven en toonde hen wie de baas is.

Op zeker ogenblik rolt het paard zelfs in de sneeuw, waardoor hij zich in een complete weerloze situatie brengt.

Gevraagd wat er na de video gebeurde, zei Fabrizio: “Het paard besloot om rustig verder gras te eten, waardoor de wolven compleet uit het lood geslagen waren. Na enkele minuten besloten de wolven om gewoon weg te gaan.”

Bekijk het fascinerende moment hieronder!

Bron en afbeeldingen: SunnySkyz

DELEN