Video: Maak kennis met de nieuwe liefde van Michael van der Plas.

0
817

Michael van der Plas, de ex-partner van Barbie, stelt in de stoel van Diana Gabriels zijn nieuwe vriendin aan de wereld voor. De gelukkige is de 22-jarige Haarlemse Naomi. Bij Diana vertelt ze openhartig: “Het is een schat en hij is superlief. Hij doet alles voor me.” Michael blikt alvast vooruit op de zomer: “We hebben plannen dat ze een paar weken naar Spanje komt in de zomer.” Daarop grapt Naomi: “Als hij me dan nog steeds leuk vindt ja.”

Samen met Barbie heeft Michael twee kinderen. Na de zelfmoordpoging van Barbie van vorige maand heeft Michael de zorgen over de kinderen op zich genomen. Daarover zegt Michael: “We hebben eigenlijk alleen nog maar contact over de kinderen. Ik ben nu samen met Naomi en probeer mijn leven weer op te bouwen.”

Bekijk de video van Diana Gabriels hieronder!

Bron en afbeeldingen: Weekend en YouTube / Diana Gabriels

DELEN