Politieagent nadert mannen op straat. Plotseling hoort het paard lievelingsnummer & laat iedereen perplex achter.

0
993

De stad New Orleans is beroemd voor de Mardi Gras festiviteiten. Dat is ook de reden waarom mensen van over de hele wereld elk jaar naar de stad afreizen. Parades, dansen en gezang staan garant voor een geweldige avond. Maar het zijn niet altijd mensen die op hun favoriete deuntjes dansen.

Politieagent Jones heeft een erg bijzonder paard genaamd Ace. En het duo geniet erg veel respect wanneer ze door de menigte in Bourbon Street patrouilleren. Ace en zijn politieagent weten hoe ze een menigte uiteen moeten drijven, maar na een lange dag werk wil het paard soms gewoon zijn hoeven strekken en dansen!

Paarden en hun ruiters zijn goed getraind, en dat is het resultaat van heel veel tijd samenbrengen. Maar toen ze hun gebruikelijke ronde deden, stopte Ace plotseling. Zelfs politieagent Jones kon niet voorspeld hebben wat zijn maatje dan zou doen!

Een groep mannen blokkeerde de weg met hun dansen en gezang, en dit jaloerse paard vond dat het zijn beurt was om de show te stelen. Hij toonde de wereld dat in New Orleans zelfs de paarden weten hoe te dansen.

In de video zien we hoe de TBC Brass Band op de straathoek staat te spelen en wanneer ze het favoriete nummer van Ace “Talking” beginnen te spelen, is het dier niet meer houdbaar. De grote kerel dartelde rond als een kleine pony en liet enkele verbluffende danspasjes zien.

Agent Jones en Ace zijn een geweldig uithangbord voor de stad New Orleans. Deze prachtige video toont dat de liefde van de stad voor muziek en dansen op elk moment spontaan kan gebeuren, zelfs voor een politieagent en zijn paard.

Bekijk de geweldige video hieronder en we wensen jullie alvast een feestelijk carnaval!

Bron en afbeeldingen: FaithTap

DELEN