Passagiersvliegtuig met 71 mensen aan boord neergestort

0
518

Een Russisch vliegtuig met aan boord zeker zeventig mensen is vandaag neergestort. Hierbij zijn alle inzittenden overleden, meldt de Russische overheid.

Het gaat  volgens verschillende media om een An-148, een toestel dat door vliegmaatschappij Saratov Airlines op regionale vluchten wordt ingezet. Het vliegtuig was opgestegen van luchthaven Domodedovo bij de Russische hoofdstad. Aan boord zouden zich 65 passagiers en zes crewleden bevinden.

Het toestel bereikte een hoogte van ongeveer 6.600 voet voordat het van de radar verdween boven het Ramensky district in de buurt van de Russische hoofdstad. Een ooggetuige zei tegen persbureau Interfax dat het toestel brandde en neerstortte bij het dorp Argoenova.

De Russische overheid onderzoekt momenteel de situatie. Hulpverleners zijn nog niet gearriveerd op de plek waar het vliegtuig zou zijn neergestort.

DELEN