Camera neemt vrouwelijke voetbalfan in beeld maar draait gelukkig snel weer weg (al was het kwaad toen al geschied)

0
1752

Consternatie alom in Zuid-Amerika, waar het Paraguayaanse Olimpia Asuncion en het Colombiaanse Junior FC het tegen elkaar opnamen in de Copa Libertadores. De heenwedstrijd werd met 1-0 gewonnen door Olimpia dankzij een doelpunt van Roque Santa Cruz (ex-Bayern), maar het was een vrouwelijke fan van de club die de show stal.

Net op het moment dat de camera haar in beeld nam, snoof ze een lijntje cocaïne met behulp van een kredietkaart. De cameraman schakelde snel door naar een volgend beeld, maar het kwaad was dan al geschied. De video van de vrouw gaat momenteel viraal op sociale media.

Olimpia werd donderdagnacht uitgeschakeld na een 3-1 nederlaag in de terugwedstrijd tegen Junior FC.

DELEN