Waarom iedereen het ineens over de bh van Wie is de Mol-kandidaat Olcay heeft

0
986

Kijkers van Wie is de Mol? hadden het na de nieuwste aflevering van gisteren maar over 1 ding: de bh van Olcay Gulsen.

Of beter gezegd; over het feit dat ze géén bh aanhad.

Zo gaan er gelijk foto’s rond op Twitter van momenten uit de aflevering waarop te zien is hoe Olcay een strakke blauwe top draagt en dat ze duidelijk geen zin had om een bh aan te hijsen. Fans van het programma hebben het nu massaal over dat je ‘haar tepels door het shirtje heen ziet’. En ook ‘dat ze het dus eventjes koud had toen’.

Anderen maken er juist een grappige ‘hint’ van:

Nou, Olcay is hoe dan ook een interessante speler om naar te kijken. Want dat ze dit seizoen een beetje opvrolijkt en spannend maakt, dat moge duidelijk zijn. Ze is fanatiek, gehaaid en eerlijk. Hoewel, eerlijk… Zou ze niet gewoon de mol zijn? Kijkers vinden momenteel Stine het meest verdacht.

Deelnemer Jan is ook een echte smaakmaker. Hij post vandaag een foto van hemzelf met Loes en Ruben:

Bron & Beeld: Twitter, Libelle

DELEN