Vandaag zijn wij 50 jaar getrouwd en mijn vrouw bekend meerdere malen vreemd te zijn gegaan

0
2345

Jack en Betty zijn vandaag 50 jaar getrouwd. “Betty, ik vroeg me af. Ben je ooit vreemd gegaan?” “Oh Jack, waarom vraag je mij juist nu zo een vraag? Je wilt mij echt niet vragen…”

“Jawel Betty, ik wil het echt weten. Alsjeblieft.” “Nou, ok. Ja 3 keer.” “3? Wanneer waren die?” “Nou Jack, herinner je toen je 35 jaar was en je heel graag je eigen bedrijf wilde beginnen en geen enkele bank je lening een lening wilde geven? Herinner je dat op een dag de directeur van de bank langskwam en de papieren voor de lening elf had ondertekend zonder iets te vragen?”

“Oh, Betty. Heb je dat voor mij gedaan?!Ik heb nu zelfs nog meer respect voor jou dan ooit. Dat je zoiets voor mij hebt gedaan! Dus, wanneer was de tweede keer?” “Nou, Jack, herinner je toen je een hartaanval had gehad en je een hele moeilijke operatie nodig had en geen enkele chirurg eraan wilde beginnen? Herinner je dat Dr. Debakey helemaal hier naar toe kwam om de procedure helemaal zelf uit te voeren en je daarna weer helemaal opknapte?”

“Ik kan het niet geloven! Betty , ik hou van het feit dat je zoiets voor mij hebt gedaan om mijn leven te redden! Ik zou mij geen betere vrouw kunnen wensen. Om zoiets te doen, dan moet je het van mij houden. Ik raak helemaal geëmotioneerd. Wanneer was nummer 3?”

“Nou, Jack, herinner je dat je voorzitter wilde worden van de golfclub en je 17 stemmen tekort kwam?”

DELEN