Het meest bekeken huis van Funda deze maand komt uit Ouderkerk aan de Amstel! Als je dit ziet snap je wel waarom:

0
1065

“Woonboerderij Amstel Swaen te Ouderkerk aan de Amstel. Een (t)huis voor iedereen aan de Amstel. Op een schitterende en zeer centrale locatie in het poldergebied de Rondehoep te Ouderkerk aan de Amstel op nummer 56 bevindt zich deze zeer fraaie woonboerderij met grote aanlegsteiger aan de Amstel.
Zeer geschikt voor een combinatie van wonen en werken.

De Rondehoep behoort tot de mooiste stukjes Nederland, is uniek gelegen en slechts 15 kilometer verwijderd van het Rembrandtplein in Amsterdam. Toch bevindt u zich in een oase van rust en ruimte en direct aan de Amstel met zelfs een eigen aanlegsteiger. Het is volop genieten en alles is mogelijk. Een boottocht over de Amstel naar Amsterdam of een wandeling over eigen weiland of wellicht een fietstocht naar het culinaire dorp Ouderkerk aan de Amstel. Dit statige en zeer charmante huis biedt circa 435 m² woonoppervlakte”

ou1

au3

au1

au2

au4

au5

au6

au7

au8

DELEN