Mannen opgelet: 8 dingen die je NIET moet doen als je een bl0w j0b krijgt

0
5839

1. Klaark0men zonder waarschuwing.

Zo snel gaat dat hele proces niet hoor. Echt niet. Ook al weet je pas 0,01 seconde voordat je komt dat je daadwerkelijk klaarkomt, roep toch maar even “Ik kom!”, zodat zij 0,01 seconden de tijd heeft om haar keel af te sluiten, zodat ze niet stikt in de Niagara WaterBalls.

2. Op haar hoofd drukken alsof je een slam dunk wilt maken.

Drie woorden: Mensen hebben overgeefreflexen. Waarschijnlijk heb jij nog nooit eerder een groot object in je keel geschoven, maar als je dat wel ooit gedaan hebt, weet je waarschijnlijk dat zij echt haar best doet om niet te kokhalzen. Om jou te plezieren.

 (Lees verder onder de foto)

3. Falen in het afleveren van een schoon – ahum – zaakje.

‘Even opfrissen’ is niet alleen een vrouwending. Als jij net uit de sportschool komt en je daar een onhygiënische hoeveelheid balzweet aangemaakt hebt en je nu een bl0w job wilt, ga dan eerst naar de badkamer en was je wiener even wil je? #okthx

4. STILTE.

Praat dirt-y met ons. Kreun. Zeg ons dat je het fijn vindt wat we doen. Of vraag of we met je ball-en spelen. Want echt, elk geluid is beter dan complete stilte, waardoor elk vies zuigend kwijlend geluid extra hoorbaar is.

5. “Pij-p me” zeggen.

Niet netjes. Het is oké om aan te geven waar je zin in hebt, maar keep it classy sir. Be a gentleman enzo. Onze suggestie: “Wil je me alsjeblieft verwennen?”

6. Verwachten dat zij do0rslikt.

Sper-ma smaakt niet per se slecht, maar het smaakt ook zeker niet als een Caramel Vanilla Latte. Meer als een akelige dieetthee die nabrandt in je keel. En blijft plakken in diezelfde keel. Conclusie: sper-ma doorslikken is niet heel plezierig. En als zij niet wilt, waar ga jij dan moeilijk over doen?

7. Doen alsof een bl0wjob een grondrecht is.

Nee. Dat is het niet. Als zij zo lief is om je er een te geven als jij er zin in hebt, dan mag jij je heel gelukkig prijzen (en misschien zelfs een manier bedenken om haar te bedanken). 😉

8. Weigeren haar te ‘verwennen’.

Je hoeft echt geen scorebord bij te houden, maar wees niet die man die elke week meerdere keren ‘geplezierd’ wordt en zichzelf nog niet eens voorgesteld heeft aan Mevrouw Vulva – if you know what we mean.

DELEN