Ken je Taylor uit ‘The Bold And The Beautiful’ nog? Moet je eens zien hoe ze er nu uitziet:

0
1244

Als je aan ‘The Bold’ denkt, denk je aan Brooke en Ridge… maar ook aan Taylor! De soap draait al vanaf 1987 en de Taylor, het personage van Hunter Tylo, werd in 1990 geïntroduceerd. De bloedmooie actrice gooide meteen hoge ogen met haar prachtige verschijning en ontpopte zich tot een populair personage. Taylor Hayes had affaires, overleefde vliegtuigcrashes, stond maar liefst twee keer op uit de dood en werd ontvoerd. Het leven van actrice Hunter Tylo gaat ook niet over rozen, haar dochtertje Katya heeft een zeldzame vorm van netvlieskanker en haar huwelijk strandde na 18 jaar.

Het grote drama moest voor Tylo nog komen, haar zoon Michael werd in 2007 dood aangetroffen bij het zwembad. Niet alleen haar werk en persoonlijk leven kwamen veelvuldig op het nieuws, ook het uiterlijk van de actrice is onderwerp van discussie. Het zag er, zoals je ziet allemaal best goed uit:

Maar toen kwam 2017 om de hoek kijken:taylor

DELEN