Gorilla vraagt aan Robin Williams om hem te aaien, wat een ontroerend en onvergetelijk moment

0
1678

De video hieronder doet ons terug denken aan de legendarische acteur en komiek Robin Williams. De man had een ongelofelijk talent om mensen aan het lachen te maken. In het onderstaande filmpje ontmoet hij de gorilla genaamd Koko en het is een ongelofelijk mooi moment om te zien.

Zoals velen weten is Williams in 2014 overleden door zelfmoord. De acteur kampte al decennialang met een alcoholverslaving en was volgens zijn woordvoerster al enige tijd depressief.

Drie dagen na zijn overlijden verklaarde zijn weduwe dat hij sinds kort wist dat hij aan de ziekte van Parkinson leed. Uit de lijkschouwing bleek, dat hallucinaties een mogelijke oorzaak van zijn zelfmoord konden zijn geweest: Williams leed aan Lewy-body-dementie, meldt Wikipedia.

Williams was onder andere bekend van films als Mrs. DoubtfireGood Will HuntingOne Hour Photo en Jumanji. Zijn nalatenschap zal nog voor vele generaties herinnerd worden, want zijn talent was simpelweg uniek. De onderstaande video, waarin de acteur een gorilla ontmoette, gaan je dan ook niet in de koude kleren zitten. Het filmpje heeft inmiddels al miljoenen mensen ontroert.

Bekijk het zelf hieronder. Voel je vrij om deze video met je vrienden te delen ter nagedachtenis van de legendarische acteur Robin Williams.

DELEN