Man waadt door moeras vol met krokodillen als hij plotseling kleine kreetjes in het donkere bos hoort.

0
186

Uit een moeras in Louisiana stegen kleine kreetjes op. In het donkere bos vol met krokodillen was het onmogelijk om het paniekerige diertje te zien. Een adembenemende video toont ons deze riskante reddingsoperatie. “Het wordt diep!”, horen we de man zeggen die door het water waadt. Die man was Randall Kolb, beter gekend als de “Cat Rescue Guy.”

di

Een kat had zich na de overstromingen veroorzaakt door orkaan Harvey in een boom in veiligheid gebracht. Gelukkig had een vogelspotter de kat opgemerkt en een lokaal asiel opgebeld.

Kolb leidt een gratis reddingsorganisatie voor katten in Baton Rouge, Louisiana. Kolb was maar al te graag bereid om ook deze kat te redden.

De kat zat diep in een door krokodillen geïnfecteerd moeras. Zonder een mogelijkheid om te ontsnappen zat het katje in de boom gevangen en omgeven door diepe wateren.

Kolb had een stok nodig om de diepte van het water te meten. Naarmate hij dichter kwam, kon het kleine katje eindelijk gezien worden.

Kolb keek uit voor gevaarlijke slangen en krokodillen terwijl hij het arme diertje probeerde te troosten. Toen Kolb het kattenbakje liet zien, kroop het katje er zonder enige aarzeling vrijwel meteen in.

De man zegt dat hij er gewoon van houdt om katten te redden. Op zijn website legt hij uit: “Ik red gratis katten omdat ik van katten hou. Ik haat lijden en ik wil niet dat een kat zou lijden gewoon omdat iemand het niet kan betalen. Bovendien ben ik gepensioneerd en heb ik dus voldoende tijd.”

Bekijk de redding hieronder en DEEL dit met je vrienden!

DELEN