Deze echtgenoot ontdekt dat zijn vrouw ontrouw is – hij neemt dan wraak met een briljant verjaardagscadeau

0
208

Op het internet kun je wel vaker dit soort fictieve verhalen terugvinden die een boodschap hebben. Het bericht in dit verhaal toont aan dat je op lange termijn wel zult betalen als je ontrouw bent – en dat de wraak dan zoet zal zijn.

Vraag het maar aan deze echtgenoot die zich realiseerde dat zijn vrouw hem aan het bedriegen was. Hij besloot daarom om wraak te nemen – en dit op een geniale manier.

Dit verhaal werd op hrtpages gepubliceerd, en gaat al een tijdje rond op het internet en is beschikbaar in verschillende versies. Deze versie klinkt als volgt:

Pexels

“Ik had het gevoel dat mijn vrouw mij aan het bedriegen was. De hele tijd zitten lachen en giechelen bij het lezen van sms’jes en dan zeggen dat het haar broer was toen ik iets vroeg.

De neiging hebben om elke avond na het werk langer te blijven. Toen ik haar collega’s belde zeiden ze me dat ze al uren weg was. Toen ik haar vroeg wat er aan de hand was zei ze dat dit slechts een grap was van haar collega’s.

De laatste druppel was wanneer ze om 11 uur ‘s avonds melk ging kopen en pas tegen 2 uur ‘s ochtends terugkwam.

Als ik jullie een advies mag geven, dan zou ik je aanraden een privé-detective in te huren als je vermoedt dat jouw man of vrouw je bedriegt. Ze zijn goed in wat ze doen en kunnen bewijs verzamelen die je zullen helpen bij een toekomstige scheiding.

Enkele maanden later zou het haar verjaardag zijn. Ik weet wat je nu denkt, waarom nog maanden wachten om haar te confronteren en dat op haar verjaardag?

Het antwoord op de eerste vraag is dat ik nog tijd nodig heb om het nodige bewijs te verzamelen en daarnaast moet ik ook nog op zoek naar een nieuw appartement. Het antwoord op de tweede vraag is dat het natuurlijk op haar verjaardag moet gebeuren!

Ze had er namelijk op aangedrongen dat ze niet wilde herinnerd worden dat ze ouder werd en ze vroeg me om de stad te verlaten met enkele vrienden. Ik wist natuurlijk dat hier meer aan de hand was. Maar toen ik een fles champagne en twee glazen in de kast verstopt vond, wist ik 100% zeker wat haar plan was.

Dus deed ik alsof ik de stad ging verlaten dat weekend, maar bleef slapen bij een vriend. Toen nodigde ik haar moeder, vader, broer, zus en meerdere vrienden uit voor haar verrassingsfeest. Je moet ook weten dat haar familie haar altijd als de voorbeeldige dochter zag.

Public Domain Pictures

Ik vroeg iedereen om me om 8 uur in de ochtend te ontmoeten buiten het huis. We gingen allemaal de lift in (ongeveer 8 personen), en ik vroeg iedereen om zo stil mogelijk te zijn. We gaan dan het appartement binnen en gaan naar de slaapkamer. We hadden een taart bij, verjaardagshoedjes op ons hoofd, en fluitjes om lawaai te maken.

Dan gooien we de deur open en roepen we “Gelukkige Verjaardag!”

Daar lag ze naakt naast haar geliefde. Haar moeder liet meteen de taart vallen en haar vader begint te roepen. Ik doe natuurlijk alsof ik heel verrast ben en mijn vrouw, ik bedoel mij ex-vrouw, begint naar mij te schreeuwen en vraagt me waarom ik dit deed. Dit terwijl haar geliefde wanhopig zijn broek probeert te vinden en het op een loopje zet.

Ik kan je alvast zeggen dat dit het beste verjaardagscadeau ooit was. Misschien niet voor haar, maar wel voor mij!”

Pixabay


Natuurlijk is dit een fictief verhaal, maar het blijft wel grappig. Het is zeker een goed idee mochten we ooit in dit soort situatie terecht komen. Wie het laatste lacht, lacht het best!

DELEN