De dochter fotografeert hoe haar vader urenlang voor de halfopen deur zit. Als je leert wat erachter zit, krijg ook jij een krop in de keel.

0
777

Jon Newman had zijn bruid indertijd voor het altaar beloofd dat hij in goede en slechte tijden bij haar zou blijven. Die laatste tijden breken aan als zijn echtgenote Marci in oktober van vorig jaar te horen kreeg dat ze kanker heeft. Door de bestraling is haar immuunsysteem zo verzwakt dat ze in compleet isolement moet leven. Maar haar echtgenoot wijkt niet van haar zijde:

 

De 17-jarige dochter Mackenna fotografeerde het moment en schreef op Twitter: “Mijn moeder moet door de bestraling alleen en geïsoleerd in haar kamer blijven, dus zette mijn vader een bureautafel voor haar deur om haar gezelschap te kunnen houden. Ik moest huilen.”

“Jon gaat mee naar elk doktersbezoek, elke bloedtest, elke operatie, elke bestraling”, vertelt Marci Newman. “En zoals je ziet, probeert hij altijd zo dicht mogelijk bij mij te zijn, ook als het eigenlijk niet kan.” Dankzij de oneindige liefde van haar man heeft Marci voldoende kracht om tegen de kanker te blijven vechten.

DEEL dit inspirerende bericht met je vrienden!

DELEN