Waarom je beter niet de gloednieuwe iPhone X moet gaan halen….

0
53

Mensen die echt heel erg vroeg een bestelling hebben geplaatst voor de iPhone X hebben deze inmiddels binnen en kan het toestel aan verschillende tests onderworpen worden. SquareTrade is een verzekeraar en zij hebben de valtest uitgevoerd. Zo hebben ze het nieuwe toestel van Apple op allerlei manieren laten vallen en onderzocht hoe makkelijk het apparaat beschadigd raakt. En van de uitkomst word je niet blij.

Het minstens 1149 euro kostende speeltje kan niet echt tegen een stootje. SquareTrade beweert zelfs dat dit de meest breekbare telefoon is die zij ooit heeft getest. Binnenkort dus een update van de Samsung commercial die iPhone eigenaren belachelijk maakt.

Krassen en buigen:

iPhone X vs Samsung Galaxy S8 Water Freeze Test:

DELEN