7 maanden nadat de verdachte in het gezicht van de politie spuugde, overlijdt ze. Pas dan onthult de politie de oorzaak

0
193

Nadat een verdachte op Nieuwjaarsdag 2016 in het gezicht van de politievrouw spuugde, kreeg ze tuberculose en overleed ze zeven maanden later. De 35-jarige Arina Koltsova arresteerde een man toen die zich begon te verzetten en in haar gezicht spuugde. Ze wist niet dat hij tuberculose had toen. Maar kort daarop werd ze ziek. Hoewel ze zich niet goed voelde, probeerde ze het te negeren. Dan werd de ziekte erger. Op een dag stortte ze tijdens het werk gewoon in elkaar. Haar collega’s haastten zich met haar naar het ziekenhuis waar ze te horen kreeg dat ze tuberculose had. Ze werd meteen behandeld, maar dat zou te laat blijken …

“Ze werd ziek na Nieuwjaarsdag”, herinnert haar partner agent Mikhail Kindrakevich zich. “Ze had die kerel gearresteerd en die spuugde in haar gezicht. Enige tijd later stortte ze in. Ze onderging een behandeling en zelfs chemotherapie. Ze kreeg te eten door een tube en was fel vermagerd.”

Op 25 juli 2016 overleed de vrouw aan de gevolgen van tuberculose en twee dagen later werd ze begraven in Kiev. “Dit is een groot verlies voor het hele politiekorps van Kiev. Ze zullen Arina voor altijd in onze harten dragen”, liet het politiedepartement weten.

Het is onduidelijk of de dader nu vervolgd zal worden voor moord of slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

DELEN