Vrouw zegt dat ze “perfect” lichaam heeft na 4 borstvergrotingen, kontimplantaten en 2 neuscorrecties. Oordeel zelf …

0
1011

Nadat ze 23 uur per dag een korset droeg en verschillende plastische ingrepen onderging, beweert het Argentijnse model Aleira Avendano dat haar lichaam bijna perfect is. “Elke vrouw zou plastische chirurgie moeten ondergaan om echt mooi te zijn”, verklaarde ze onlangs aan de Daily Mail.

Avendano droeg de voorbije zes jaar een korset en omschrijft het als haar tweede huid. De 26-jarige bleef het korset dragen ondanks de waarschuwingen van de dokters.

“Ik hou het gevoel van de druk en doe het slechts een uurtje per dag uit om me te wassen”, zei de vrouw.

Avendano merkt dat vreemden haar vaak aanstaren op straat. Sommigen geloven zelfs niet dat haar figuur, waaronder 34DD borsten, echt is. Vreemden beschuldigden haar er al van een man te zijn die eruitziet als een alien zonder ribben vertelde ze aan de Mirror.

Samen met buikspieroefeningen eet Avendano een specifiek dieet om haar figuurtje te behouden. Dat dieet bestaat uit eiwitten, ananas, fruit en vlees.

Maar de 26-jarige vertrouwt niet alleen op dieet en lichaamsbewegingen. Ze onderging al meer dan 20 plastische ingrepen: vier borstvergrotingen, twee neuscorrecties en een maagbypass. Daarnaast heeft ze kontimplantaten, onderging ze een facelift, liposucties en liet ze haar nek verlengen. Ze liet zelfs al haar tanden trekken en heeft nu valse tanden voor de perfecte glimlach.

Wat vind jij van deze dame? Heeft ze inderdaad bijna de perfectie bereikt? Laat van je horen en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en Mirror

DELEN