Vreselijke tijd voor Barbie Samantha…. Wij wensen haar veel sterkte toe….

0
2027

Er is nogal wat gebeurd rondom Barbie de laatste tijd en soms is het best fijn als iemand je even uit dat dalletje kan trekken. Temptation-hunk Niels leek van het weekend de perfecte troost voor de blondine.

Peptalk

Ze plaatst een foto op Instagram waar we haar samen zien met Niels van der Zanden, bekend van het programma Tempation Island. Ze schrijft: “Peptalkie. Zat er effe doorheen op de stand van het weekend gelukkig gaf nielsvanderzanden me effe een peptalkie en kon ik vrolijk verder super aardig.”

Heftige tijd

Er is dan ook het nodige gebeurd de afgelopen tijd… Gedoe met Rolf en best friend Chiel, de officiële scheiding van Michael (zoals je hierboven ziet), al dan niet tegen betaling aan Barbie’s borsten zitten… En natuurlijk: de ontboezeming dat Michael er niks van bakte in bed.

Beeld: Peter Smulders
(Show)

DELEN