Vrouw deelt hoe energiedrankjes haar echtgenoot bijna doodden en een gigantisch gat in zijn schedel achterlieten.

0
2837

Soms raken mensen gestresseerd van school of het werk. Om het gebrek aan slaap te compenseren, beginnen sommigen dan een heleboel energiedrankjes te consumeren. Geloofd wordt dat deze drankjes extra energie leveren om de dag door te komen. Zo schadelijk kan dit toch niet zijn, toch?

Een echtgenoot overleed bijna omdat hij teveel energiedrankjes dronk. Zijn gewoonte leidde zelfs tot een gigantisch gat in zijn schedel waardoor hij permanent misvormd is.

Zijn vrouw deelde de hel waar hij moest doorgaan terwijl ze zwanger was van hun kind.

Haar post op de Endres Photography Facebookpagina werd echter verwijderd. Brianna zei:

“Zwanger zijn zou een van de mooiste ervaringen in het leven moeten zijn. Je creëert een nieuw leven. Je ervaart onvoorwaardelijke liefde voor iemand die je nog niet ontmoet hebt. Austin en ik waren zo verheugd om onze kleine jongen te ontmoeten. Om hem mee naar huis te nemen. Om een gezinnetje te vormen.”

Alles veranderde toen ze het schokkende nieuws kreeg dat Austin naar het ziekenhuis afgevoerd moest worden.

De dokters onthulden dat Austin een hersenbloeding had geleden.

Ze denken dat zijn aandoening te wijten was aan zijn excessieve consumptie van energiedrankjes. Hun conclusie was gebaseerd op de toxicologische onderzoeken die het gebruik van drugs moesten uitsluiten.

Vele operaties later bleef er een groot gat in zijn schedel achter, waardoor het lijkt alsof er een stuk van zijn hoofd werd gehakt. Toen Brianna beviel, was Austin nog in slaap en moest nog verschillende operaties ondergaan.

Pas toen hij verschillende weken later wakker werd, kon hij zijn zoon twee maanden na de geboorte eindelijk zien.

Brian verklaarde:

“Hij is niet dezelfde man waar ik verliefd op werd. We vechten om hem te genezen. Om zijn leven beter te maken. Op een dag zullen we dat bereiken.”

Volgens een onderzoek is de link tussen energiedrankjes en hersenbloedingen echter niet bewezen. Niettemin zijn er voldoende gevallen bekend waarin overmatige consumptie van deze drankjes tot ernstige gezondheidsproblemen leidde. Wat denk jij? Laat van je horen en DEEL dit hartverscheurend bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Elite Readers

DELEN