7 Aanwijzingen dat een vrouw je bedriegt….

0
390
Meestal zijn het de mannen die ontrouw zijn, het wordt soms aangeduid als ‘gewoon’ door de samenleving – maar wat als vrouwen nu de bedriegers zijn? Hoe zou je het weten, zal je zijn weg naar haar kantoor, kerk, restaurants, scholen, enz. volgen? Wees niet paranoïde. Hier zijn de simpele aanwijzingen die zouden kunnen aanduiden of je vriendin je bedriegt.
1. Ze klaagt altijd
Het lijkt erop dat elk bultje en foutje in klachten en zeuren resulteert. En ze zal het als excuus gebruiken om het uit te maken. Is ze nu een foutzoeker, of moet ik politie zeggen? Nou, je moet het uitzoeken.
2. Ze zegt dat hij “gewoon een vriend is”
We hebben dit allemaal al eerder gehoord. Dat ‘alleen een vriend’ man veranderde in iets anders. Als ze een nieuwe man in haar leven zoekt, kun je je ogen beter open houden omdat er kans bestaat dat ze die al heeft. -Vrienden ?? Of meer dan vrienden ?? Nou, kijk eens, je meisje zou misschien nog meer hebben dan een vriend die vroeger of later door haar wordt genoemd als haar “vriendje!” Triest.
3. Ze vraagt naar je dagindeling
Het lijkt misschien wel schattig, maar ze wil je schema kennen, zodat ze de tijd kan vinden om je te bedriegen, uit te gaan met een andere man, enz., Terwijl je plannen heeft zonder jou. – Is zij je moeder?
(Lees verder na de foto)
4. Ze is gevangen in gedachten
Als je een gesprek begint of met haar begint, lijken haar gedachten rond te vliegen, omdat ze alleen maar in gedachten is. Ze heeft waarschijnlijk anderen gedachten over jullie relatie wanneer dit gebeurt. – Is ze zo logisch of ze is gewoon vandaag zo  logisch ?? Ontleed haar gedachte anders zouden jouw gedachten onderschat kunnen worden.
5. Zij beantwoordt onjuist
Als je haar confronteert met de problemen in je relatie en vragen stelt, zwijgt ze, en wil ze je gevoelens niet pijn doen. Ze wil je gevoelens niet pijn doen? Nou als ze je bedriegt, doet ze je gevoelens al pijn.
6. Zij verbergt haar telefoon
Je hebt het idee dat ze iets verbergt voor jou, en ze wil niet dat je erachter komt dat ze al lieve berichtjes stuurt naar een andere man . Waarom moet ze haar telefoon verbergen? Het is toch haar privacy, als je haar echt vertrouwt en ze verbergt haar telefoon nog steeds voor jou, vraag je dan af waarom.
7. Ze is niet geïnteresseerd in romantiek
Het vuur dat ooit je relatie aanwakkerde, is uitgeblust en ze begint langzaam van je weg te drijven, aangezien de intimiteit verdwijnt. Als ze niet meer op dezelfde passie reageert, de knuffels niet meer fijn vindt, vraag haar dan waarom.
Het is heel moeilijk om de gevoelens van je vriendin te leren kennen, het is ook vanwege de natuurlijke stemmingswisselingen die meisjes hebben. Maar als je meisje zo anders is, en je het echt voelt, wees niet zo dom, dwaas en gevoelloos! Er moet iets zijn. Misschien moet je toch iets harder aan de relatie werken.
DELEN