Man maakt zijn eigen Walk-in Fridge, Woohoooo!

0
53

Ken je die commercial van Heineken van de Walk-in Fridge nog herinneren waarmee ze in 2009 de Gouden Loeki hebben gewonnen? Een vrouw geeft in haar nieuwe woning een rondleiding aan haar vriendinnen, die hysterisch beginnen te gillen wanneer ze haar walk-in closet zien. Vervolgens horen ze hard gegil vanuit de ruimte ernaast, want daar staan de mannen net zo hysterisch te gillen in de walk-in fridge gevuld met bier. Een kast die waarschijnlijk wel meer mannen thuis zouden willen hebben. En deze man heeft het daadwerkelijk veel elkaar gekregen.

Na het in elkaar schroeven van een hoop Ikea kasten heeft hij ieder compartiment voorzien van led verlichting. Op internet heeft hij een bedrijf gevonden dat radiatoren kan modificeren zodat ze koelen ipv verwarmen, door ze o.a. af te vullen met freon. Hierdoor is er in de kamer nu een constante temperatuur van 3 graden, de perfecte temperatuur voor zo’n lekkere koele rakker.

Verder heeft de man nog wat extra deur rubbers moeten plaatsen om de ruimte luchtdicht te krijgen. En uiteindelijk moest deze ruimte nog gevuld worden met bier. Hiervoor zijn ruim 500 flesjes Jupiler gebruikt, want dat Amsterdamse slootwater is niet te zuipen natuurlijk.

De man wist ons ook nog te vertellen dat dit verreweg het leukste project in van zijn nieuwe woning is. Zoals hij zelf zegt: “Iedere keer als ik naar boven loop sta ik weer hysterisch te gillen”. En het mooiste van alles. Thanx 2 PS Koning Wim van Erp. Proost Wim!

DELEN