Papa heeft camera vast wanneer hij pasgeboren baby aan puppy voorstelt. De beelden doen het internet een breuk lachen!

0
715

Gezinsuitbreiding is iets waar honden erg aan moeten wennen. Deze kerel was niet meteen van plan om zijn status van “schattigste” van het huishouden meteen op te geven. Nu zou alles echter veranderen. Kort na de geboorte brachten mama en papa hun pasgeboren baby mee naar huis. Toen was het tijd om de baby aan de puppy voor te stellen. De reactie van de hond was ronduit hilarisch en gelukkig werd alles op video vastgelegd.

Na meerdere zwangerschappen zijn honden gewend aan de komst van een nieuwe baby en er zijn zelfs gevallen bekend waarin honden aanvoelen dat hun mensenmoeder zwanger is. Voor deze hond was het echter de eerste keer. De hond is compleet de kluts kwijt als hij de pasgeboren baby op zijn plekje op het bed ziet liggen!

Papa filmt terwijl mama de baby in de gaten houdt. Ze stellen de hond langzaam voor aan zijn menselijke zusje en kijken angstvallig toe. Ze dachten dat de hond erg verheugd zou zijn om de baby te ontmoeten – maar zijn reacties is eerder terughoudend. Na wat gesnuffel gaat de hond ver weg van de pasgeboren baby liggen. Het is duidelijk dat deze vriendschap een beetje tijd zal kosten!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: FaithTap

DELEN