Na de adoptie van deze puppy ontdekt haar eigenaar dat ze een speciaal talent verborgen had gehouden.

0
230

Nadat ze een moeilijke start had in het leven, is Penny Loggins, een miniatuur Pinscher en Rat Terriër mix, goed op weg om een internetsensatie te worden. Van de hel naar de hemel, zou je kunnen zeggen!

Als puppy werd ze verdwaald aangetroffen in een park. Daarop verhuisde ze tussen verschillende pleeggezinnen totdat ze met haar eeuwige eigenaar Leonora verenigd werd.

Leonora leerde algauw dat Penny erg gemakkelijk trucjes leerde en heeft haar nu geleerd hoe ze haar eigen naam moet spellen! Penny heeft uiteraard geen idee wat spellen is, maar het feit dat ze de letters kan identificeren en in de juiste volgorde leggen, is op zich al een hele kunst!

Het lijkt er wel op dat snoepjes haar voornaamste motivatie zijn om te leren! Bekijk de onderstaande video en DEEL dit met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron en afbeeldingen: Happiest

DELEN