Papa van klein meisje overlijdt nog voor ze geboren wordt. Jaren later merkt mama dat ze naar een man in een pizzeria zit te staren.

0
1050

Mikayla Raji is een achtjarige meisje die met haar moeder in New Jersey in de VS woont. Mikayla had haar vader, een politieagent die tijdens zijn dienst om het leven kwam, nooit ontmoet. Op een avond gingen Mikayla en haar moeder naar een Italiaans restaurant genaamd Villa Borghese II in Helmetta in New Jersey.

Politieagent Joseph Quinn was eveneens in de zaak om z’n eten op te halen, en hij en Mikayla hadden een kort gesprek. Quinn was geschokt toen hij zijn eten wilde betalen en vernam dat een anonieme persoon de rekening al betaald had.  Na een beetje onderzoek achterhaalde Quinn dat Mikayla en haar moeder zijn eten betaald hadden.

Hoewel Mikayla haar papa nooit ontmoet heeft, respecteert ze alle politieagenten en bovendien weet ze dat ook nog eens te tonen!

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeelding: Relay Hero

DELEN