Heavy metal zanger blaast het publiek omver met wervelende vertolking van een echte klassieker.

0
951

David Draiman is de frontman van de metalband Disturbed. Maar tijdens een Late Night met Conan O’Brien koos hij een nummer dat doorgaans niet met zijn bepaalde muziekstijl geassocieerd wordt. En zijn optreden stal de harten van miljoenen mensen.

Niemand had het legendarische nummer “The Sound of Silence” van Simon and Garfunkel ooit al op zo’n manier gehoord. En niet alleen het publiek van Conan was compleet verbluft, maar ook Paul Simon prees de vertolking van Draiman en postte het zelfs op zijn eigen Facebookpagina. Draiman en zijn bandleden hadden wellicht nooit verwacht met dit genre te kunnen scoren, maar blijkbaar raakten ze een gevoelige snaar bij een nieuwe groep van fans!

DEEL dit met elke muziekfan die je kent!

Bron en afbeelding: Likemag

DELEN