Mama merkt dat haar kinderen zich vreemd gedragen. Als ze het gedrag van de dokter ziet, begint ze meteen te filmen.

0
1246

Als je kind ziek is en naar het ziekenhuis moet, kan dat een erg angstaanjagende periode zijn. De kleine patiënt, de ouders en broers en zusjes zijn erg zenuwachtig over de hele situatie, vooral tijdens de operaties en ook het verblijven in een kil hospitaal boezemt iedereen angst in.

Het helpt ontzettend hard om medisch personeel te hebben, vooral dan de dokter, die er medelevend en zorgzaam is. De band tussen een dokter en een jonge patiënt kan erg belangrijk zijn voor de evolutie van de gezondheid van de kinderen.

Toen een moeder met haar ziek kind en nog drie andere kinderen in het ziekenhuis was, was ze helemaal op van de zenuwen. Mama had al genoeg zorgen om het hoofd met haar ziek kind, dus toen de dokter haar andere kinderen benaderde, wist ze dat er iets stond te gebeuren.

Ze waren in het Wolfson Children’s ziekenhuis in Jacksonville, Florida, toen Dr. Chima Matthew de kamer binnenkwam. Hij kon voelen dat de andere kinderen bezorgd waren om hun zusje. Dus deed Dr. Matthew iets compleet onverwacht dat gelukkig op video vastgelegd werd.

Dr. Matthew besloot de sombere sfeer in het ziekenhuis een beetje te verdrijven door dansmuziek op te zetten. Dan vroeg hij de drie zusjes om samen met hem te dansen!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit om deze geweldige dokter te eren!

Bron en afbeeldingen: LifeAspire

DELEN