Knappe vastgoedmakelaarster gaat nog even van bil in pas verkocht huis (video) Tijd voor een vroegtijdige housewarming!

0
2837

Wie zin heeft om eens in andermans huis te vogelen, kan makelaar worden. Maar doe het alsjeblief wel veilig. En dan hebben we het niet over het eventuele gebruik van een condoom, maar wel over het goed geheim houden van je potje puur natuur.

Vastgoedmakelaarster Kayla Marisa Seloff (22) had wat te vieren. Ze had de dag voordien een huisje verkocht en besloot wat te gaan rollebollen nog voor de nieuwe eigenaars het pand zouden betreden. Noem het een extra service?

Een buurman schrok zich een hoedje toen ie zag dat er licht brandde in het wat hij dacht leegstaande huis. Hij belde, voor ie om 05u00 naar zijn werk moest, naar de politie en die kwamen een kijkje nemen.

De agenten troffen daar Kayla aan met een kerel. Ze waren net bezig met een potje seks. Maar da’s nog niet alles, er werd ook wiet aangetroffen en een bong. Lekker stoned dus nog een keertje gaan ketsen in een huis dat je net verkocht hebt, is dus niet zonder risico. De nieuwe eigenaars dienden klacht in en de twee moeten nu terechtstaan voor ‘criminele huisvredebreuk’. (RVH)

DELEN