Iedereen barst in lachen uit wanneer ze op haar lievelingsliedje begint te shaken.

0
376

Van zodra ze haar favoriete nummer hoort, begint de kleine Katie energiek te dansen. Met stijl en veel charisma danst ze haar ziel uit haar lijf op “Uptown Funk” van Mark Ronson en Bruno Mars. Gelukkig had mama de camera in haar handen en kon ze het schattige dansje van haar dochter voor ons en de wereld filmen.

Voor Katie maakt het niet uit waar ze is, want in deze video besluit ze dat er geen betere plek om te dansen is dan in het midden van de keuken.

De manier waarop ze danst, brengt zoveel vreugde voor zij die haar korte dansje gezien hebben. Als je ziet hoe getalenteerd ze is, kan je niet anders dan glimlachen. Houd dit schattige moment niet voor jezelf en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: ShareTap

DELEN