Deze jongen vindt 6 grote “ratten” achter de kerk. 1 jaar later zien ze er compleet anders uit!

0
1355

Ken woont in de Filipijnen en is 10 jaar oud. Hij is een lokale beroemdheid omdat hij zijn eigen dierenasiel oprichtte toen hij nog geen 8 jaar oud was. De “Happy Animal Club”. Sindsdien heeft Ken al tientallen dieren in de Happy Animal Club geadopteerd en mensen over de hele wereld steunen hem.

De meeste honden die in de Club terechtkomen zijn half uitgehongerd, uitgeput en doodsbang. Ken moet ze terug in goede conditie brengen.

rat-1

Een goed voorbeeld van zo een hond is Hyena. Nog afgezien van haar hachelijke gezondheid is ze doodsbang.

rat-2

Maar na een beetje verzorgd te zijn door Ken ziet ze er zo uit en kan ze onmiddellijk geadopteerd worden. Ze is zo mooi geworden.

rat-3

Maar Ken redt niet alleen honden, maar ook katten. Een van deze katten is Ceiling, een aardig, klein wezentje. Maar de kat belandde vuil, hongerig en helemaal onder de vlooien in de Happy Animals Club.

rat-4

Ken maakte de kleine jongen helemaal schoon, en lapte de kat helemaal op tot een gezonde en levendige kat.

rat-5

Maar zijn meest ongelooflijke gasten waren deze 6 puppy’s die Ken in december 2014 op straat aantrof. De 6 waren er zo slecht aan toe dat ze er zelfs niet als honden uitzagen, maar eerder als grote ratten.

rat-6

Niettemin adopteerde hij hen en behandelde hen met medicijnen en voederde hen, omdat niemand voor deze schattige, wollige puppy’s wilden zorgen. Omdat het allemaal zeer slimme hondjes bleken te zijn, noemde Ken ze een voor een naar wetenschappers.

Bohr, genoemd naar Niels Bohr, een voortreffelijke jongeman.

rat-7

Einstein, die zijn tong uitsteekt net zoals zijn naamgenoot.

rat-8

Newton, de zachtaardige met een glimmende vacht die altijd kalm en aardig is.

rat-9

Pascal, de casanova. Hij is inderdaad de kleinste van de hoop, maar zijn lieve inborst compenseert dat ruimschoots.

rat-10

De vrolijke Planck, die eigenlijk een meisje bleek te zijn. Maar ze moet de naam behouden!

rat-11

Tesla, de slimste van allemaal. Hij speelde het klaar om uit het best beveiligde hok te ontsnappen. Hij heeft dus een heleboel aandacht nodig om hem bezig te houden!

rat-12

Omdat Ken zulk goed werk verricht, krijgt hij de steun van duizenden mensen over de hele wereld in zijn strijd om dieren een betere thuis te geven en hen te redden van de straat. Er leven 40 dieren in de Happy Animals Club en vele vrijwilligers helpen Ken om voor de dieren te zorgen. Als deze 10-jarige ook op jou indruk heeft gemaakt, deel dit artikel dan met iedereen die je kent. De Happy Animal Club kan alleen met jou hulp blijven voortbestaan.

DELEN