Man ziet meisje worden meegesleurd op straat – dan fluistert ze iets wat hem direct in actie doet komen

0
859

Soms voelen we intensief aan dat er iets niet klopt. De exacte reden kunnen we niet aanwijzen, maar je weet dat er iets niet pluis is. Nazier Elahee had dit gevoel en reageerde meteen, aldus WTXL.

Facebook / Nazier Elahee
Facebook / Nazier Elahee

Nazier woont in Golf Manner in de Amerikaanse staat Ohio. Terwijl hij buiten was zag hij een man van middelbare leeftijd op straat lopen. Het leek erop dat de man een meisje tegen haar wil achter hem aan trok.

In eerste instantie dacht Nazier dat ze familie van elkaar waren en misschien ruzie maakten. Omdat hij de situatie toch niet helemaal vertrouwde bleef hij het paar in de gaten houden.

Terwijl hij naar ze keek draaide het meisje zich om en maakte oogcontact. Ze bewoog haar mond en, bijna zonder geluid te maken, zei “Help me”. Toen ze nogmaals de woorden herhaalde en Nazier haar wijde, bange ogen zag, wist hij dat hij snel moest handelen!

Nazier benaderde beide en vroeg aan het meisje of zij de man kende. Het meisje gaf aan hem niet te kennen. Hierna vroeg Nazier aan de man of hij het meisje kende. De man antwoordde dat hij haar niet kende, maar naar huis bracht.

Nazier besloot de politie te bellen, want hij voelde dat er iets niet pluis was.

Terwijl hij de politie belde begon de man, de 37-jarige Jessie Woodard Jr., weg te rennen. Nazier wou hem niet laten ontsnappen en begon hem te achtervolgen.

De politie vond Nazier en Woodard Jr. bij een nabije voedselmarkt. Woodard Jr. is inmiddels gearresteerd en beschuldigd van ontvoering.

Fox19
Fox19

Nazier is opgelucht dat hij aanwezig was om het 11-jarige meisje te kunnen redden. Wie weet wat er zou zijn gebeurd als hij niet zo heldhaftig had opgetreden? Gelukkig zullen we dat nooit weten. Wat vindt jij van Naziers daad? Laat het ons weten en deel dit bericht!

DELEN