Ze vonden een verlaten katje in de struiken – wat er gebeurt als ze het mee naar huis nemen is geweldig!

0
240

Toen het katje Koda maar een maand oud was lag het diertje eenzaam en verlaten in de struiken. Gelukkig werd het gevonden door een liefdevolle familie en werd door hen mee naar huis genomen. Toen ze Koda voorstelden aan hun hond Keelo, wisten ze niet echt hoe dat zou gaan, dus ze filmden de ontmoeting.

Zoals je aan het begin van de clip ziet, gebeurt er iets geweldigs en ze worden meteen de beste maatjes. De familie kiest ervoor om te blijven filmen en tijdens de video zie je hoe de één maand oude Koda uitgroeit tot een acht maanden oude kat. De vriendschap met Keelo groeit en wordt steeds hechter en hun fantastische spelletjes die in de clip te zien zijn, hebben miljoenen kijkers overal ter wereld ontroerd.

Wacht totdat je het einde ziet, want je hart zal gegarandeerd smelten. We hebben nog nooit zo’n sterke band gezien tussen een grote hond en een klein katje, en we krijgen een warm gevoel van binnen over deze onverwachte vriendschap.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN