Deze jongen verloor zijn beste vriend, wat hij zingt liet zelfs simon cowell in tranen achter.

0
836

Je kent Simon Cowell waarschijnlijk wel, en je mag hem of je mag hem niet. Maar het feit is dat hij een zeer gerespecteerd jury-lid is en een enorm goed oog voor talent heeft. Hij kraakt mensen vaak af maar geeft het ook net zo goed toe als hij het een goed nummer heeft. Maar hij lijkt wel altijd emotieloos als hij commentaar geeft, maar deze keer is het anders..

simon-cowell-tranen

Want wanneer zangtalent Josh langskomt is zelf Simon geroerd. Het verhaal is al bijzonder, Josh verloor zijn allerbeste vriend met wie hij altijd samen was en vindt het leven zonder hem maar moeilijk. Een van de dingen die hem overeind houden is zingen, en doet dit meer als een soort medicijn tegen het verdriet dat hij kent. Hij hoort van veel mensen dat hij goed kan zingen dus waagt een gokje bij de X factor auditie. Het verhaal er omheen is zo prachtig verwoord en wanneer hij begint te zingen.. Dit raakte mij tot diep in mijn hart. En niet alleen mij, en het publiek, ook Simon Cowell is in tranen. En als dat het geval is dan weet je genoeg, dit is geweldig.

Dit raakte de hele redactie zo diep, wat een bijzonder verhaal. En hoe pijnlijk het ook is, ik hoop dat Josh zijn geluk vindt en dat hij het maakt als zanger! Vergeet dit verhaal vooral niet te delen met je vrienden en familie.

DELEN